We waren er vroeg bij. Na de juffen en meesters uit hun bed te hebben gezet, kon de dag echt beginnen. Het weer twijfelde wat en de eerste regendruppels op Texel waren een feit. Gelukkig voor ons bleef het bij enkele druppels. Nat werden we er niet van. De fietstocht van vandaag viel dan ook nog eens goed mee qua afstand, dus de dag kon al niet meer stuk!

Op het programma vandaag: Ecomare & Powerkiten! Wat een feest. Kennen jullie Ecomare? Daar hebben ze echt veel skeletten van walvissen, vinvissen, potvissen,… . Of was dat allemaal hetzelfde?! Ik weet het niet meer, maar man wat was dat cool. Tot wel 23 meter lang! Daarnaast zagen we nog een zeehondenshow. Veel show was het niet maar de zeehonden kregen visjes te eten, waar de zeemeeuwen soms mee gingen lopen. Dat was best grappig want dan konden de zeemeeuwen niet meer wegvliegen omdat ze te veel gegeten hadden.

Op het strand mochten we dan kiten. Dat is vliegeren met een matrasvlieger. Tot wel 3m² groot. Daar zit echt veel kracht achter hoor. Links, rechts, crash, looping, springen, vallen,… En dat met de zon in ons gezicht. Dat was echt geweldig. En het beste van allemaal: Wind mee met het terugfietsen!

Na de een tegen allen is het weer bedtijd, maar we hebben hier tijd te kort. Hop naar dromenland!